субота, 5. октобар 2013.

...


12 коментара:

  1. Maki, ove čaše su savršene! Mislim da bi bile genijalan poklon nekom zaljubljenom paru za veridbu ili venčanje. Super rad, svaka čast!
    xoxoxo
    Vesna

    ОдговориИзбриши
  2. Stvarno su unikatne, volim siluete. Verovatno će nekom ko je zaljubljen...
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  3. Divne su.Uspevas li da ih prodas?Kod nas je sve tesko a pogotovo unovciti rucni rad.Samo napred:)))

    ОдговориИзбриши
  4. Sad sam shvatila zašto se meni toliko dopadaju te tvoje siluete. Kada sam bila mala, na kraju Knez Mihajlove je postojao jedan umetnik koji je slikao siluete ( konture profila) svakog ko je želeo da ima ovakvu sliku ili uspomenu iz Beograda sa svojim likom. Volela sam da ga posmatram kako radi i strašno me je nerviralo što mi nikad nisu dozvolili da budem duže uz njega dok slika. Oni koji su me vodili su stalno negde žurili...
    Ovo je očigledno rađeno namenski i sve mi se jaaaako dopada. Od same slike pa do završnih radova. Ono što je najlepše od svega - jeste uspomena koja ostaje kao podsetnik na mnogo što šta od tog dana. Samo ne znam koliko si svesna pitanja koji svi postavljaju kada ovo vide:
    - A ko Vam je radio ove čaše?!

    ОдговориИзбриши
  5. E, Makice, vidim da se radi! Baš sam se nešto uželela blogovanja, ali me oči ne služe najbolje. Dipotrija otišla bestraga, a na jednom oku dobila astigmatizam. I tako...na dobitku sam :) Nego, lepa ti je ova čaša. Vrlo je elegantna. Možda se i ja nakanim da napišem neki kraći post.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma da radi se nema me celo leto.....evo malo da te raspolozim u mom fazonu.Sad mozes da radis 3D siluete jer ti se zraci drugacije prelamaju :))) Nije nista strasno,mislim da ti cvikeri dobro stoje. :*

      Избриши
    2. Vidiš, nije mi ni palo na pameti kakvih sve prednosti može da ima astigmatizam :) Sad kad počnem da pravim neke lude, udvojene i izlomljene slike. Mogla bih i da se obogatim.

      Избриши