четвртак, 23. мај 2013.

Nagrada i nešto bezalkoholno

             Drago mi je što ste prihvatile ovu igru sa nagradicama, mogu samo reći "učenik je savladao učitelja". :))) Potrudile ste se više od mene, neko je dobio takvu inspiraciju da ne staje sa pisanjem. :)))
             Hvala vam svima sto me nahvaliste onako "za sve pare", malko mi beše neprijatno....ali brzo sam se navikla :) Ideja i jeste bila da svako napravi svoju autenticnu nagradu, nešto od svojih radova ali sam se ja odlucila za macu koja je uslikana dan pre njenog nestanka. Ipak bila je to dobra mačka pa je red da nakačim njenu sliku ovde.
             Kaja i ja izgleda funkcionišemo po principu -uzimala davala :))) Tako da ja dobih tu novu nagradicu od Kaje koja je naravno ispala feeeeenomenalnooo!!!.Hvala,Kajo generacijo. :) Hvala i za ono "devojčica" "mlada,puna duha". :)))



            Pošto u zadnje vreme nemam puno vremena za blog, postaviću i ove slike onako na brzinu jer vec duze vreme čekaju svoj red.Ovaj put nisu flaše za rakiju, čaše za crno vino......totalno bezalkoholne vazne ili vaze  (kako vam volja) za cvece. :))) Nisam nešto oduševljena, pa slobodno mozete da kažete da vam se ne svidja. :))))










14 коментара:

  1. meni se sviđaju i vaze (pogotovo prva) i ova nagradica. bravo za kaju!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa tako sam i mislila ova prva ok,ali nesto na ovoj drugoj fali...A nagradica je prva liga! :)

      Избриши
  2. Izvini, a šta im fali?!....Ja ih i uvećala i opet....šta im fali ?! :))))
    Meni se baš sviđa. E, tako, da znaš!!! ;))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao sto rekoh ova druga je malo problematicna,nisam bas razocarana ali nisam ni 100% zadovoljna. :)

      Избриши
  3. Stvarno nemaš razloga biti nezadovoljna njima, vaze su jako lijepe, barem meni :) pozdravček!

    ОдговориИзбриши
  4. Meni su lepe, ne znam, naročito ove prve. Kod drugih su, možda, višak ove tufne i lepše bi izgledale bez njih.
    Možeš da dodaš detalje gliter pastom, na unutrašnjosti motiva, ako misliš da ovim radovima nešto fali.
    A znaš šta? Ni ja, skoro nikad, nisam tadovoljna svojim radovima. Tek kad ih sklonim i prođe neko vreme, pa ih ponovo pogledam, ja se pitam šta mi bi da kažem da su grozni, jezivi i sve to, kad su, zapravo, baš slatki.

    Čestitam na nagradici, i meni se sviđa, a sviđa mi se i tvoja ideja da svako napravi svoju. Ja sam to uradila na svoj način, pa ako želiš, preuzmi je. Namenjena je onima kojima se dopada.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E to je komentar!!! Analiza i predlog kako popraviti,sta dodati,sta oduzeti. :))) Prvo su i bile bez tufnica pa su mi delovale prazno,pa na kraju dodadoh tufnice :( To sam i ocekivala da ce se vecini svideti ove prve ipak sam dobro procenila :))))Nagradicu preuzimam sigurno :)

      Избриши
  5. Анониман23. мај 2013. 20:21

    Čestitke na nagradi vidim potpuno zasluženo. Svidja mi se oslikavanje na staklu i radovi su prelepi, za mene je to umetnost. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  6. Nemoj se više kuditi za blog nagradu. Mačak je predivan, naročito što mnogo liči na mog pokojnog Stanislova (mačora, naravno!) Tako da mi ovo dođe kao neki "in memoriam" za mog mačka, a i tvog, pošto ni tvog takođe nema :D Šalim se, ne zameri:)
    Ne razumem ni zašto si toliko nezadovoljna čašama, baš su lepe, naročito ove gore, cvetne (skroz sam luda za cvetićima).
    Zamišljam nas dve za pedeset godina, sedimo za nekim razvaljenim računarima, na monitoru paučina i memla, a mi razmenjujemo blog nagradice, pa gledamo ko je lepše napravio...moraću to da nacrtam :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Boze Kajo ja napisem nesto bezalkoholno a ti vidis case???? To su vazne za cvece!!! :))) Stize starost,slabi vid. :)))A sto se tice ovoga za 50 godina....ko zna sta ce tada da postoji.

      Избриши
  7. Prelepe su!
    To je dovoljno reći!
    To što ti nisi oduševljena svojim radom je prirodno, jer svaki umetnik teži ka boljim radovima, ali za nas, sve je zaista savršeno :)

    ОдговориИзбриши