понедељак, 15. април 2013.

Tiffany tehnika na flašama - lažna

               Tiffany vitraž najpoznatiji je po lampama koje nose ime po svom tvorcu (Louis Comfort Tiffany 1848-1933). Tiffany tehnika je jedna od zahtevnijih potrebno je dosta vremena i preciznosti. Staklo se prvo seče na komadice, boji i na kraju lemljenjem bakarnom žicom spaja.
                Dođoh na ideju da oslikam flašu na taj nacin. Naravno ovo je imitacija Tiffany tehnike,tj.lažna Tiffany flaša. Spojeve od bakarne žice u ovom slučaju glumi kontur pasta tamno-sive boje. Meni se mnogo svidela jer na svetlu izgleda sjajno. Slike su malo lošije, ali moraćete mi verovati na reč :))))





14 коментара:

  1. Po meni je ovo vrhunsko.Svaka cast!Odusevljena sam kako izgleda:))

    ОдговориИзбриши
  2. Verujem ti na reč, jer su moji prvi radovi bili Tifani lažnjaci. I sad im rado pribegavam, naročito kad mi treba nešto lepo a da bude na brzinu urađeno.

    ОдговориИзбриши
  3. Radovi su ti predivni, svaka čast na ideji i uloženom trudu:))) Imaš blogonagradu kod mene!

    ОдговориИзбриши
  4. Vrlo lepo.
    Drago mi je što sam otkrila novi blog i prijavila se da ga pratim :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ponovo evo mene :)
    Dakle, kao što smo i ranije o tome pisale tekstove po svojim blogovima, pa sada upućujemo molbe, tako i ja tebe molim da u podešavanjima komentara ukloniš ovau slovnu proveru, to nas tako usporava, ta slova su zamršena, nekada po više puta pokušavam ra odgonetnem koja su, pa ne ukucam tačno i moram ponovo.

    Drugo je mnooogo lepše.
    Već dugo, dugo broj mojih pratila stoji na 299, pa sam planirala, a nisam objavljivala da ću nešto pokloniti jublarnom pratiocu, broj 300.
    To si ti, jupiiii.
    Moj blog ima mail kontakt, pa se javi radi dogovra.
    Kiss!

    ОдговориИзбриши
  6. Aaaaaaa :))))al me krenulo ovog proleca,samo tako nek se nastavi.Hvala za poklon,javljam se.Sto se tice slovne provere mislila sam da je nisam ni stavila,evo sklonjeno :))

    ОдговориИзбриши
  7. Pozdrav, flaša je prekrasna, a i ideja ti je odlicna.
    Lp, Sonja.

    ОдговориИзбриши