недеља, 21. април 2013.

Blog Award jeeee!!!

                Izgleda da je mesec april rezervisan za nagrade,bar sto se tice mene :))) Svaka me je posebno obradovala.Jos jedna nagrada od drage Sonaj ciji cu blog po ko zna koji put toplo preporuciti.    http://foryoubysonaj.blogspot.se/
                Ovaj put necu odgovoriti na pitanja koja sleduju uz ovu nagradu,zbog nedostatka vremena :( nadam se da se neces ljutiti.Hvala za nagradu jos jednom :)
                                                       



               Druga nagradica stize isto sasvim iznenada sa jednog za mene novog bloga gde ima sve,od igle do lokomotive :))) Meni je za oko zapao cipkani svecnjak sa starim kljucem napravljen od tegle.Mislim da ste vec mogli da provalite da sam veeeeliki fan teglica ;)Zato oooobavezno posetite ovaj blog: http://draganasgarden.blogspot.com     Hvala,jos jednom.

                                        
                                                      





            E sada za kraj poslastica! Draga Nena sa http://nena3110.blogspot.com  je resila da nagradi jednim pokloncicem svog 300-tog clana,a to sam jaaaaaaaaaa!!! :))) Ovom prilikom joj se zahvaljujem i toplo preporucujem da posetite ovaj blog,da vidite sta sve nastaje od cveca u njenoj radionici.

            Necu prosledjivati nagradice dalje smatrajte sve da ste ih zasluzile,zbog svoje kreativnosti i upornosti i sto to delite sa drugima.Pa izvol'te posluzite se,preuzmite nagradice.
            Nesto sam razmisljala da napravim sama nagradu...ali mozda kad budem imala visak vremena pa da vas obradujem,onako iznenada :))) Pozdrav od mene i budite kreativni.



3 коментара: