недеља, 10. март 2013.

Krigla tajnog udruženja "vizuelni integristi"

            Prosto ne znam kako da započnem ovaj blog, ako stavim samo slike niko neće razumeti...nisam ni ja dok mi nisu "lepo" objasnili -"Moraš!...ili...je gotovo sa tvojim crtkanjem! jaaasno". Mi smo VIZUELNI INTEGRISTI ! Onda je usledio smeh pa razmišljanje o toj ideji, nisam znala šta treba da crtam...pa mi se samo nametnulo pitanje -da li su oni uopšte normalni??? Skapirah da su neki u duši jos uvek deca i da vole da se igraju, zato pristadoh da im ispunim želju i oslikam kriglu njihovog "tajnog"udruženja. Čitajte tiho i gledajte slike krišom jer.....psssssst! možda nas sad' posmatraju.
Okupljaju se svakog 14.februara, lokacija-tajna, šta pričaju-tajna, koliko ih ima-tajna. Imaju predsednika, zamenika...hm, za zapisničara nisam sigurna. Sve je počelo sasvim slučajno uz jednu kesicu smokija. Kao nagradu u kesici dobiše čudnu zvezdu za koju su odlučili da će biti glavni simbol njihovig udruženja. Kako mi objasniše, prsten kao krug simbolizuje večno jedinstvo saveza, zajednice. Egipatsko oko-viđanje uživo.

Tako reći- rešili matori da se igraju :))) ali ne smem puno da pricam verovatno me sad ovo veliko oko posmatra. :)))

I za kraj, nadam se da će ova velika deca to uvek i ostati i piti samo sokiće iz ove krigle. Ja ću biti uvek tu ako treba nešto da se nacrta (moram da budem dobra sa njima). Želim im još puno "tajnih" sastanaka.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11 коментара:

  1. Uh, što samo tajanstveni. Neću u tom slučaju ništa da pitam :) Samo ću reći da je krigla sjajna :)
    Pozdrav za tajno udruženje!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemoj nista da pitas :) i ja ih pozdravljam.Izgleda da je dobro ispala dok sada kuckam ovde hihihihi!!!

      Избриши
  2. Hvala!!! Na sledecem sastanku cu te predloziti kao glavnog dizajnera. <3

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман11. март 2013. 10:27

    Poštovani članovi, simpatizeri, posmatrači i ostali prisutni na ovom sajtu, ovim putem se, kao predsednik Vizuelnih Integrista obraćam javnosti sa porukom da naše udruženje izražava veliku zahvalnost Makart-u za izradu još jedne od ikona V.I.- prelepe krigle,koja krasi vitrine Vašeg predsednika a koja mu je uručena dana 14.02.2013.godine od strane podpredsednika gosp.M.S. i njegove supruge G.S.. Ovaj dar je primljen sa neskrivenim oduševljenjem, naročito imajući u vidu da su njime na jedan umetnički način iskazana sva naša stremljenja i konceptualni program.

    Pozivamo autora - Mak-art, da u svojstvu posmatrača prisustvuje na nekoj od sledećih sednica Vizuelnih Integrista sa željom da jednoga dana postane naš punopravni član, uz napomenu da se naše udruženje ne sastaje samo 14.02.2013., kog datuma je osnovano naše udruženje.

    Veliki pozdrav Predsednik D.R.

    ОдговориИзбриши
  4. Postovani gospodine predcednice,bilo mi je veliko zadovoljstvo oslikavati ovu "cudnu"kriglu.Drago mi je da Vam se svidja.Hvala na pozivu...razmislicu :) Zelim vam jos puno lepih sastanaka.Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Maki, od sada sam na novoj URL adresi
    http://kajin-blog.blogspot.com/
    Takođe imam i novi naziv bloga - Kaja's Blog ili Kajin blog
    Da se ne začudiš zašto ne može da se uđe na My Kite Song

    ОдговориИзбриши
  7. Aha !!! Našla sam te...e pa nisi ni ti loša...čak sjajna !!! Draga, čitamo se !!!

    ОдговориИзбриши